Kategorie receptů
Halušky s jablky a skořicí
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
15 minut
Postup přípravy
Halušky připravíme s vodou (300 ml) podle návodu na obale. Na obložení vložíme očištěná a nakrájená na plátky 3 jablka do pánve. Přidáme vodu a skořicový cukr a na mírném ohni krátce podusíme. Halušky rozdělíme na talíře a naneseme jablka. Posypeme tvarohem a rozinkami. Nakonec zalijeme máslem.
Vytisknout recept (PDF)Pitná voda nesycená
240 g
Halušky 400 g
200 g
Skořicový cukr Dia 40 g
32 g
Rozinky
28 g
Milkin tvaroh hrudkovitý 250 g
200 g
Krajanka máslo 250 g
120 g