Kategorie receptů
Pudink
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
2/3 mléka nalijeme do hrnce (který není náchylný k připalování) a uvedeme do varu. Zbylou 1/3 mléka dobře promícháme s pudinkovým práškem a se sladidem Irbis Aspartam Sweet. Takto upravenou směs vmícháme do vařícího mléka a za stálého míchání dobře provaříme. Hotový pudink nalijeme do mističek, ve kterých ho budeme servírovat, a necháme vychladit. Ozdobíme ovocem dle sezónní nabídky.
Vytisknout recept (PDF)Máta peprná
5 g
Borůvky
40 g
Maliny čerstvé
40 g
0,3% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 1 l
500 g
Protein Puding Vanilka 35 g
35 g