Kategorie receptů
FILTRACE



Tradiční vejmrda – lahodná k masu i mlsání

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
10 g
Doba přípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Oloupaná jablka nastrouháme na hrubo a smícháme se skleničkou křene a zakysanou smetanou. Soli stačí málo. Vejmrdu udržujeme chlazenou v uzavřené nádobě.
 Vejmrdu si vychutnáme s ovarem, uzeným masem. Chlazená se skvěle hodí k pečeným či grilovaným masům, žebrům či kolenu.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
1.5 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.3g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Křen strouhaný efko 165 ml a 500g. Ostrý křen
100 g
Křen strouhaný efko 165 ml a 500g. Ostrý křen
Křen strouhaný efko 165 ml a 500g. Ostrý křen
Výrobce
efko cz s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 19g 3,8g
Cukry 8,2g 1,6g
Proteiny 3g 0,6g
Tuky 5g 1g
Vláknina
Energie 590Kj 118Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablka červená
200 g
Jablka červená
Jablka červená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (40g)
Sacharidy 15g 6g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,1g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina
Energie 239Kj 96Kj
Bez lepku Bez lepku
Kysaná smetana pochoutková 16% 200 g
30 g
Kysaná smetana pochoutková 16% 200 g
Kysaná smetana pochoutková 16% 200 g
Výrobce
OLMA, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (6g)
Sacharidy 3,8g 0,2g
Cukry 3,8g 0,2g
Proteiny 3,1g 0,2g
Tuky 16g 1g
Vláknina
Energie 720Kj 43Kj
Bez lepku Bez lepku