Kategorie receptů
Vajíčkový salát s hermelínem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
5 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
6 na tvrdo uvařených vajec oloupeme, hermelín, sladké oloupané jablko a 2 jarní cibuli (bílá část) nakrájíme na kousky. Vše dáme do misky a opatrně spojíme se smetanou, hořčicí a majonézou. Dochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Dáme alespoň na 2 hodiny proležet do lednice. Podáváme s čerstvým pečivem.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Cibulka jarní
20 g
Majonéza Poličanka 250 ml
12 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
160 g
Cukr krystal
2 g
Hermelín
40 g
Hořčice plnotučná 200 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Vejce
120 g