Kategorie receptů
FILTRACE

Vejce v jogurtu

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na kostičky a vmícháme do jogurtu. Promícháme s pažitkou a solí.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
4 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Pažitka
4 g
Pažitka
Pažitka
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 1,7g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 2,8g 0g
Tuky 1,7g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 99Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
240 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Výrobce
Mlékárna Valašské Meziříčí
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 5g 3g
Cukry 5g 3g
Proteiny 4,3g 2,6g
Tuky 3,1g 1,9g
Vláknina 0g 0g
Energie 273Kj 164Kj
Bez lepku Bez lepku
Vejce
224 g
Vejce
Výrobce
Tesco Stores ČR a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (56g)
Sacharidy 0,1g 0,1g
Cukry 0,1g 0,1g
Proteiny 13g 7g
Tuky 11g 6,3g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 351Kj
Bez lepku Bez lepku