Kategorie receptů
Batátový nákyp s mletým masem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
30 minut

Postup přípravy
Na oleji orestujeme maso, cibuli, přidáme batáty strouhané na hrubém struhadle. Chvíli restujeme, asi 3 minuty, a pak zalijeme smetanou, přidáme sekaný listový špenát, pokrájená rajčata a sýr. Dle chuti dosolíme a dopepříme. Vše povaříme asi 5 minut. Nalijeme do pekáčku a necháme zapéct.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
160 g
Rajčata
400 g
Špenát porcovaný hluboce zmrazený 400 g
100 g
Mleté maso hovězí
200 g
Eidam 30% cihla 2600 g
80 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Batáty sladké
440 g
10% UHT smetana Mlékárna Pragolaktos 500 ml
200 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g