Kategorie receptů
Indická čočka
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Namočíme čočku na 8 hodin, poté dáme vařit s kořením a nadrobno nakrájenou cibulkou, česnekem a čerstvým zázvorem. Po uvaření zahustíme ve vodě rozkvrdlanou moukou a dochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s vařeným vejcem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Česnek
5 g
Vejce
200 g
Jedlá sůl
2 g
Citróny
32 g
Zázvor čerstvý
7 g
Paprika červená chilli
5 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
30 g
Bobkový list 5 g
4 g
Čočka velkozrnná 5 kg
100 g
Kari 25 g
4 g