Kategorie receptů
Špaldové zeleninové rizoto
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
38 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Špaldové kroupy namočíme na 12 hodin do vody, pak je uvaříme ve vodě v hrnci se špetkou soli doměkka. Na oleji orestujeme nakrájenou zeleninu - cibuli, papriku, mrkev, brokolici a hrášek. Přidáme špaldu, dochutíme kořením, bujónem, hořčicí a lisovaným česnekem. Prohřejeme, ke konci ještě přidáme parmazán, posypeme petrželkou a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Brokolice
30 g
Cibule volná
10 g
Mrkev
30 g
Paprika červená
30 g
Česnek
2.5 g
Jedlá sůl
1 g
Petrželová nať
1 g
Olivový olej
6 g
Kroupy, Krupky
34 g
Parmazán 100 g
15 g
Zeleninový bujón 6x10 g
5 g
Hořčice kremžská 100 g
10 g
Pepř černý mletý 20 g
0.5 g