Kategorie receptů
Vaječná omeleta se špenátem a sýrem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Vejce rozšleháme se solí a vlijeme je na pánev s rozehřátým tukem. Mírně zapečeme. Na tuku osmažíme cibulku, přidáme trochu mouky a nakrájený zmrazený špenát. Přidáme česnek rozetřený se solí a mletý pepř. Směs natřeme na omeletu, posypeme sýrem a zabalíme.
Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
92 g
Špenát porcovaný hluboce zmrazený 400 g
340 g
Česnek
8 g
Jedlá sůl
2 g
Eidam 30% cihla 2600 g
92 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Olej slunečnicový
12 g
Mouka hladká 1 000 g
52 g