Kategorie receptů
Filety z králíka s hořčicí
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Zapékací misku zalijte olivovým olejem. Králičí filety naskládejte do misky, přidejte hořčici, osolte, opepřete, můžete ještě trochu zalít olejem, a řádně promíchejte. Tak, aby každý filet byl pěkně obalený hořčicí. Posypte maso petrželkou. Zalijte smetanou a dejte do trouby zhruba na 30 minut asi na 160–170 stupňů.
Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
4 g
Petrželová nať
2 g
Králičí plec+hruď 1 kg
320 g
Olivový olej
12 g
Hořčice plnotučná 200 g
80 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g