Kategorie receptů
Krůtí kousky na másle
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Olej promícháme se solí a pepřem. Nakrájené maso na kousky promícháme s touto směsí a necháme v lednici odpočinout. Na tuku prudce maso orestujeme, podlijeme vodou a při velmi nízké teplotě dusíme téměř doměkka - mělo by stačit 15 - 20 minut. Podušené maso lehce poprášíme moukou a zalijeme rozehřátým máslem. Pečlivě mícháme, aby nikde nebyly žmolky a dusíme.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
4 g
Krůtí maso
280 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Olej slunečnicový
8 g
Krajanka máslo 250 g
28 g