Kategorie receptů
Dančí guláš
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
20 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
V kotlíku necháme zpěnit cibuli a slaninu. Přidáme sous-vide maso (Dančí kostky), papriku a zalijeme 500 ml vody. Vaříme cca 25 minut a přidáme nastrouhaný tvrdý chléb na zahuštění. Necháme povařit a podle chuti okořeníme. Podáváme s vopelkami.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
100 g
Jedlá sůl
3 g
Majoránka 7 g
3 g
Paprika sladká 35 g
10 g
Pepř černý mletý 20 g
1.5 g
Trvanlivý chléb vícezrnný 500 g
60 g
Uzená slanina 1000 g
36 g