Kategorie receptů
Kuřecí vývar
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
18 g
Doba přípravy
90 minut
Postup přípravy
Kuřecí čtvrtky vložíme do 2 litrů vody s kořením, neoloupanou cibulí, česnekem, jedním rajčetem a celerovou natí. Až se začne polévka vařit, postupně sbíráme pěnu, která se varem vytvoří. Osolíme, přidáme zeleninový vývar a vaříme přibližně 1/2 hodiny. Poté přidáme kořenovou zeleninu a necháme probublávat další 1/2 hodinu. Poté, co jsou všechny ingredience uvařeny, polévku zcedíme a nakrájíme do ní libovolné množství masa a zeleniny. Zdobíme nasekanou pažitkou a petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
54 g
Mrkev
60 g
Rajčata
60 g
Česnek
10 g
Petržel
60 g
Celer
60 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
10 g
Pažitka
10 g
Nové koření celé 30 g
2 g
Kuřecí maso
260 g
Bobkový list 5 g
1 g