Kategorie receptů
Pohankové rizoto se zeleninou
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
35 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Pohanku propláchneme a uvaříme doměkka. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Na oleji osmahneme cibuli a zeleninu, podlijeme asi 2 dl vody a dusíme doměkka. Osolíme, smícháme s uvařenou pohankou, přidáme koření, prohřejeme. Posypeme strouhaným sýrem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Mrkev
100 g
Petržel
50 g
Kedlubna
100 g
Celer
100 g
Jedlá sůl
4 g
Petrželová nať
4 g
Eidam 30% cihla 2600 g
120 g
Hřebíček celý 30 g
0.5 g
Bazalka 10 g
1 g
Lagris pohanka loupaná 500 g
148 g