Kategorie receptů
Ryba v omáčce z fazolí
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Nakrájíme rybu na kousky, rozpalíme olej na pánvi a smažíme kousky 2 minuty nebo dozlatova ze všech stran. Vyjmeme je z pánve a necháme je okapat. Nyní si osmažíme fazole, česnek, zázvor a cibuli 2 minuty. Pak přidáme čili papričku, mrkev a jarní cibulku a smažíme další 3 minuty při vysoké teplotě. Přidáme sojovou omáčku, sůl, pepř a promícháme. Pak přidáme rybu, opatrně vmícháme do směsi, smažíme asi minutu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Mrkev
80 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
4 g
Zázvor čerstvý
40 g
Paprika červená chilli
20 g
Filé rybí
640 g
Cibulka jarní
60 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
60 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Sójová omáčka 170 ml
40 g