Kategorie receptů
Tvarohový bulgur s ovocem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
- Bulgur uvaříme podle návodu na obalu. Jakmile se veškerá voda vstřebá do bulguru, je hotov. Uvařený bulgur necháme vychladit a poté jej smícháme s tvarohem, nakrájeným ovocem, zakysanou smetanou a kokosem. Dle chuti dosladíme. Jednotlivé porce servírujeme v miskách ozdobené ovocem a přelité rozpuštěnou čokoládou nebo karamelem.
Hrušky zelené
30 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
60 g
Cukr moučka
10 g
Švestky kompotované dělené
30 g
Banán
40 g
Kokos strouhaný
20 g
Milkin tvaroh jemný 250 g
120 g
Bulgur středně hrubý 750 g
116 g
Jablka červená
50 g